Privacybeleid

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA als bedrijf. cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA. U dient zich ervan bewust te zijn dat cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website (www.kredietunie-nd.nl) geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA of van een derde partij. cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA of van een derde partij. cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA, Vaart ZZ 33, Assen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikte placeholders:
cooperatieve kredietvereniging Kredietunie Noord Drenthe UA
Vaart ZZ 33
www.kredietunie-nd.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe mogelijkheden tot financiering voor MKB ondernemers in Noord-oost Drenthe

Contact

Laat u gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Over de Kredietunie

Kredietunie Noord Drenthe UA is een coöperatieve samenwerkingsvorm voor en door ondernemers uit het MKB. Wij lenen onderling geld aan elkaar uit vanuit een gezamenlijke kas.